Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

26 Feb 2024

TC Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer stantlarımızı ziyaret etti

Dubai Gulfood Gıda Fuarı’nda yer alan North Cyprus şemsiye standımızı Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay

23 Feb 2024

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’ndan  Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na ziyaret.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’ndan  Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na ziyaret. Kıbrıs Türk Sanayi Odası

22 Feb 2024

Dubai’de bulunan KKTC fuar heyeti TC Başkonsolosu Onur Şaylan ile BAE iş konseyleri başkan ve

“Bizler sizlerin ticari elçileriyiz” Dubai Gulfood Gıda Fuarı nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan stant

20 Feb 2024

KTSO’nun organizasyonuyla yeniden gıda sektörünün nabzının attığı fuardayız

Dubai Gulfood Fuarı’na 18. Kez yerimizi aldık Dünyanın önde gelen gıda fuarları arasında yer alan

19 Jan 2024

TİM heyeti KTSO’yu ziyaret etti

Türkiye-KKTC 12. Ortak Komite Toplantısı bugün Lefkoşa Concorde Otel’de yapıldı. Toplantının ardından, Türkiye İhracatçılar Meclisi

14 Feb 2024

Azerbaycan – (Bakü), Kanada (Toronto) ve İspanya (Madrid) Ticaret Heyetleri Hakkında Duyuru

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatcılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile 1-4 Nisan tarihleri arasında

12 Feb 2024

Sanayiciler için Piyasa Gözetimi Ürün Güvenliği, Tüketicinin Korunması konularında farkındalığı artırmayı hedefleyen “Sanayiciler İçin Piyasa

Sanayiciler için Piyasa Gözetimi Ürün Güvenliği, Tüketicinin Korunması konularında farkındalığı artırmayı hedefleyen "Sanayiciler İçin Piyasa

15 Jan 2024

DUYURU: Türk Exim Bank Sevk Öncesi İhracat Kredisi Programı

Sevk Öncesi İhracat Kredisi programı ile ihracatçılarımızın ve ihracata yönelik mal üreten (nihai üretici) imalatçılarımızın

BASIN BİLDİRİLERİ

08 Mar 2024

Yangında, koruyucu önlemler ve müdahale önemli

Yakın zamanda art arda yaşanan büyük yangınlar, eksikliklerimizi yeniden gündeme

08 Mar 2024

KTSO: “Zeytinyağı tağşiş denetimleri için laboratuvar altyapısı şart”

Zeytinyağı sektörümüz son yıllarda önemli gelişmeler göstermektedir. Kurulan yeni nesil

15 Dec 2023

12-18 Aralık Yerli Ürünler Haftası

KTSO: “Ülkeye sahip çıkmanın yolu, üretime ve üretene sahip çıkmaktan

Türkiye İhracatçılar
Meclisi KKTC Ofisi

Türkiye’de ihracat konusunda tek çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin bilgi, tecrübe ve olanaklarını aktarma ve KKTC ihracatının geliştirilmesi amacıyla KKTC TİM Ofisi TİM’in ilk yurtdışı kuruluşu olarak KTSO’nun altında açılmıştır. TİM ışığında 2020’den beridir üyelerimize hizmet vermeye ve ihracata yönelik etkinlikler düzenlemeye devam etmektedir. KKTC TİM Ofisi sayesinde ihracatçılarımız TİM’in organize ettiği etkinliklere de katılabilir, firmalarını yurtdışına tanıtıp yeni pazarlar bulabilmektedir.

Ui Designer 80%

KTSO Tanıtım Filmi

Fuar Organizasyonları

KTSO Genç Profesyoneller

Kıbrıs Türk Sanayi Odası çatısı altında faaliyet gösteren Genç Profesyoneller, meslek sahibi kişiler arasındaki potansiyelin harekete geçmesine yönelik iş ilişkilerinin kurulması amacı ile 2010 yılından beri faaliyet gösteren bir oluşumdur. Genç Profesyoneller grubuna 20-40 yaş arası tüm sektörlerden bireyler üye olabilmektedir. 10 kişilik yönetim kurulu, KTSO üyeliği bulunan 4 üye, 3 bağımsız ve 2 yedek üyeden oluşmaktadır.
Misyonu , iş ve sosyal ağların geliştirilmesi, profesyonel ve kişisel gelişim programlarının geliştirilmesi, sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi, üyelerin yerel ve uluslararası olanaklar konusunda bilgilendirilmesi olan Genç Profesyoneller’in vizyonu ise başarılı, girişken ve yenilikçi iş insanlarını bir araya getirerek yerel ve uluslararası alanda iş ve sosyal potansiyellerini geliştirmektir.
Ülkemizdeki gençlerin iş ve sosyal potansiyellerini geliştiren ve KTSO’ya dinamizm katan Genç Profesyoneller, üye sayılarını günden günde artırmaktadır. Bugün itibarı ile kayıtlı 209 üyesi ve Facebook grubunda 320’den fazla üyesi bulunan oluşum, çalışmaları ile sivil toplum kuruluşlarına örnek olmaktadır.

Lütfen Görüşlerinizi Bizlere İletin

Sektörel Programlar